Mi a következő lépés?

A 60 perces konzultáció díjmentes és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

1. Kérlek, add meg a kért adatokat az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon. A megadott adatokat természetesen bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át.

2. Figyeld az email fiókod, mert küldeni fogok számodra egy levelet néhány ismerkedő kérdéssel, erre azért van szükség, hogy minél jobb képet kaphassak rólad és a vállalkozásodról.

3. Ezután egyeztetünk egy időpontot és a helyszínt. Ez lehet egy kávézó, egy étterem, mindképpen egy olyan helyet fogunk választani, ahol kényelmesen, kötetlenül beszélgethetünk.

4. A találkozón lesz alkalmunk jobban megismerni egymást, én hiszek abban, hogy az üzleti kapcsolatokban is jó, ha megvan a “kémia”. Te is kérdezhetsz tőlem, illetve megbeszéljük az általad korábban átküldött információkat is.

5. A találkozó végén kapsz egy előzetes javaslatot, hogy milyen fejlesztési pontokat látok, és megnézzük azt is, hogyan tudok segíteni neked ebben a folyamatban.

6. Ha úgy ítélem meg, hogy más jobban tudna segíteni, nagyon szívesen ajánlok számodra megbízható szakembereket partnereim közül.